Menu
0528-851304
Ma t/m Vrij 10:00 tot 16:00

Is betalen via de website van Adore.nl Veilig?

Onze website is beveiligd met een zogeheten ssl-certificaat - niet alleen onze pagina waarop je afrekent maar alle pagina's. Alle gegevens die je invoerd zijn dus beveiligd met een enorm lange code die onmogelijk te kraken is. Je kunt een veilige website herkennen aan bijvoorbeeld het website adres - dit begint dan met https - de laatste S staat voor secure - een engels woord wat veilig of beveiligd betekent. Ook kun je het herkennen aan een slotje wat voor het website adres word weergegeven.

Zo zou een beveiligde website er uit moeten zien in bijvoorbeeld Google Chrome. Het wordt in veel browsers op een verschillende manier weergegeven maar de meest makkelijke manier om te controleren is of een adres begint met https - en dus niet met http

ssl beveiligd

betaalmogelijkheden

iDeal

Met iDeal kun je online betalen via je eigen Nederlandse bank. Doe je aan internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan heb je toegang tot iDEAL, de gemakkelijkste manier van betalen op internet. Wanneer je de optie "iDeal" kiest op de betaalpagina wordt je na het plaatsen van de bestelling automatisch doorgestuurd naar een beveiligde betaalpagina van jouw eigen bank om de betaling te voltooien. Deze gegevens worden door ons niet bewaard en door de beveiliging via onze website is het onmogelijk dat anderen jouw gegevens kunnen verkrijgen. Alleen jouw bank verwerkt je opdracht.

  • Je betaalt snel, simpel en veilig online via je eigen bank.
  • Je hebt geen speciale software nodig om iDEAL te gebruiken.
  • Je betaling is direct verwerkt. We kunnen dus direct jou bestelling gaan verwerken zodat je het snel in huis hebt!
  • Betalen met iDEAL is bij Adore.nl altijd volledig gratis.

PayPal Wanneer je beschikt over een PayPal account, is betalen via PayPal een handige en snelle optie. Indien je nog niet beschikt over een PayPal account, kun je deze via de website van www.PayPal.nl aanmaken. Wanneer je kiest voor "PayPal" als betaalmethode, wordt je na het plaatsen van de bestelling automatisch doorgestuurd naar de beveiligde PayPal betaalpagina om de betaling te voltooien. Ook hiervoor geldt dat je gegevens niet door ons worden bewaard, niet worden gedeeld en alleen door paypal worden verwerkt

Vooruit betalen per bankoverschrijving Zodra je deze optie aanvinkt als betaalmethode dan krijg je direct de benodigde informatie. Schrijf het aangegeven totaalbedrag van de bestelling binnen 5 dagen over naar het volgende rekeningnummer:

Rekeninghouder: Adore
IBAN: NL06 RABO 0328 5774 56
Bank naam: RABOBANK
BIC: RABONL2U

Vergeet niet je Bestelnummer in de overschrijving te vermelden.

Houdt er rekening mee dat wanneer je kiest voor 'Vooruit betalen per bankoverschrijving' je bestelling wordt verzonden, nadat de betaling is ontvangen.

terug naar de Adore.nl - klantenservice pagina


Recente Blog Berichten