Menu
0528-851304
Ma t/m Vrij 10:00 tot 16:00

Blog

De nieuwe Scheepjes cal 2018 - Ubuntu

De nieuwe Scheepjes cal 2018 - Ubuntu

Eindelijk is het zover - De Nieuwe Scheepjes Cal van 2018 kan worden gekocht.

De Scheepjes Cal is elk jaar een grote hype. En dit jaar is dat geen uitzondering. Toen eenmaal bekend werd dat de Cal gereed was - was er een grote rush op de website en de telefoon stond niet stil. iedereen wilde weten wanneer het pakket kon worden besteld en wanneer de nieuwe Scheepjes Ubuntu CAL van start zou gaan

De Nieuwe Rage - Ballonbal haakpakket

De Nieuwe Rage -  Ballonbal haakpakket

Een uniek nieuw haakpakket waarbij een dier wordt gehaakt met daarin een speciale ballon zodat het een leuk, rond funbeest word

Toen we de pakketten voor het eerst zagen wisten we al direct dat het een hit zou worden. De blije koppies van de kinderen die deze unieke speelbal krijgen stal ons hart en we wilden jullie deze gigantisch leuke ervaring niet ontzeggen

Sjaals heb je echt gewoon nooit genoeg, en wat een geluk, er is weer een schitterend nieuw haak patroon!

Het patroon is om een lekkere Zomersjaal te haken, hij is ontworpen door Marianne Dekkers van MaRRose - Colorful Crochet & Crafts. De sjaal word gemaakt met het haakkatoen Coral in de kleur Antique Roze nr:227.

Met dit kledingstuk ben je klaar voor de zomer.

Met dit kledingstuk ben je klaar voor de zomer.

Het is heerlijk weer, en wat is er dan leuker dan deze zomerse trui te gaan haken.

Durable heeft weer een leuk nieuw patroon. Wieke van Keulen heeft dit ontwerp gemaakt, en hij is weer super mooi geworden. Ze heeft dit keer een truitje gemaakt, wat bij deze heerlijke zomerse dagen past.

Het is Feest - de website is Online!

Het is Feest - de website is Online!

We vieren deze week feest en willen dat samen met Jullie doen!

Toeters, bellen, taarten, een heleboel bossen bloemen en lieve mensen die ons geluk hebben gewenst. We zijn apetrots en best een beetje zenuwachtig over wat jullie ervan vinden.

Facebook - Giveaway - The Spring Collection

Facebook - Giveaway - The Spring Collection

De Lente is Begonnen! Wil je dit boek met leuke frisse lente patronen winnen?

The Spring Collection is geschreven door Wendy van Delden en bevat 25 haakpatronen van o.a. vesten, dekens, kussens, sjaals, omslagdoeken en manden waarmee jij zelf, je eigen lente collectie kunt maken.

Nieuw Garen - DMC Natura Just Cotton Glam

Nieuw Garen - DMC Natura Just Cotton Glam

DMC heeft een Nieuw Garen - Natura Just Cotton - Glam

test -Zoals jullie weten willen we graag uitbreiden met nieuwe Garens en Wol en normaal gesproken hadden we niet direct voor DMC gekozen maar toen onze vertegenwoordiger ons dit garen liet zien waren we verkocht!