Menu
0528-851304
Ma t/m Vrij 10:00 tot 16:00

Zomerse sjaal gehaakt met Coral van Durable

Zomerse sjaal gehaakt met Coral van Durable

Sjaals heb je echt gewoon nooit genoeg, en wat een geluk, er is weer een schitterend nieuw haak patroon!

Het patroon is om een lekkere Zomersjaal te haken, hij is ontworpen door Marianne Dekkers van MaRRose - Colorful Crochet & Crafts. De sjaal word gemaakt met het haakkatoen Coral in de kleur Antique Roze nr:227.

Je kunt het Patroon hier downloaden. En als haakpakket voor €15,05 verkrijgbaar in onze shop.

De sjaal heeft een lieve bloemenrand aan de onderkant die met de "join-as-you-go" methode aan elkaar word gezet. Voor iedereen die hier niet bekend mee is, is er een video tutorial beschikbaar in het patroon. Het patroon is heel uitgebreid uitgeschreven met foto's en tekeningen ter de verduidelijking.

Durable gratis Patroon zomerse sjaal

Hij staat al bovenaan op mijn "ga ik nu haken lijst"

Deze sjaal is ideaal voor de koelere zomeravonden, als je net nog even in de tuin of op een terrasje wilt zitten maar het toch al iets frisser begint te worden. Durable Coral is 100% gemerceriseerd katoen, wat je sjaal net even die extra mooie glans geeft. Het garen is verkrijgbaar in maar liefst 81 schitterende kleuren, dus voor ieder wat wils.

Staat die ook al op jouw "ga ik nu haken lijst" ? Bestel dan je Zomersjaal pakket in onze winkel, zodat je snel aan de slag kunt. Wil je deze sjaal liever in een andere kleur maken? Kies dan hier je favoriete kleur van Durable Coral, voor de sjaal heb je 7 bollen nodig. 

Vind je 81 kleuren toch nog wat weinig, dan kun ook kiezen uit de 109 kleuren van Scheepjes Catona! Ook hier heb je 7 bollen van nodig voor deze sjaal.

Groetjes,
Natasja0 Reacties