Menu
0528-851304
Ma t/m Vrij 10:00 tot 16:00

Met dit kledingstuk ben je klaar voor de zomer.

Met dit kledingstuk ben je klaar voor de zomer.

Het is heerlijk weer, en wat is er dan leuker dan deze zomerse trui te gaan haken.

Durable heeft weer een leuk nieuw patroon. Wieke van Keulen heeft dit ontwerp gemaakt, en hij is weer super mooi geworden. Ze heeft dit keer een truitje gemaakt, wat bij deze heerlijke zomerse dagen past.

Het truitje is in frisse kleuren gehaakt met het mooie Cosy Fine garen van Durabe. Cosy Fine bestaat uit 58% Katoen en 42% Polyacryl, een heerlijk zacht garen wat ook nog eens heerlijk haakt. Een leuk weetje over deze trui is trouwens, dat die de naam "Je Chante" heeft gekregen van Wieke, vernoemd naar een song van Mika.

chante Trui Haakpakket - Durable Cosy Fine

Een vrolijke trui die niet mag ontbreken in je kledingkast.

Het patroon is een geschreven patroon, en is beschikbaar voor verschillende kledingmaten (34 t/m 42). Het word per maat duidelijk omschreven wat je moet doen, maar ook staan er een aantal tekeningen bij om het te verduidelijken. Er worden ook afmetingen weergegeven, zodat je goed kunt blijven passen en meten voor de juiste maat.

Wil jij ook je kledingkast gaan opvrolijken? Bestel het Je Chante Haakpakket in onze winkel, zodat je snel aan de slag kunt gaan en helemaal klaar bent voor de zomer!

Groetjes,
Natasja0 Reacties