Menu
0528-851304
Ma t/m Vrij 10:00 tot 16:00

Veiligheid en Privacy

Wanneer je iets bij ons bestelt, wil je geen pottenkijkers. Geen ongenode gasten die zien wat je bestelt. Of erger nog: die er met jouw persoonsgegevens vandoor gaan. Gelijk heb je. Dat zouden wij ook niet willen. Daarom doen we er alles aan om jouw privé-gegevens ook echt privé te houden. We hebben bijvoorbeeld een ssl-certificaat die jouw gegevens met een enorm lange veiligheidscode beschermt - zoals hier uitgelegt.

Adore.nl slaat je persoonlijke gegevens op in een beveiligde database. En daar blijven ze ook. We geven je informatie niet door aan andere bedrijven. Beloofd. Om je aankopen zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben we wel natuurlijk gegevens van je nodig.

Wat willen we van je weten?
Voor- en achternaam Jezelf voorstellen is wel zo netjes. Dat doen wij ook.
Adres en woonplaats De bezorger kan alleen op tijd bezorgen als ze de juiste gegevens hebben. Met het juiste adres bezorgen ze je bestelling supersnel.
Telefoonnummer We nemen graag snel contact met je op als we vragen hebben over je bestelling.
Betaalgegevens Om je Bestelling te kunnen betalen maken wij gebruik van een beveiligde betaalomgeving. Wanneer je met iDeal of overboeking betaalt, worden je gegevens in onze administratie opgeslagen om de betaling aan jouw order te kunnen koppelen of aan de juiste afrekenmogelijkheid. Verder gebruiken we je bankrekeningnummer alleen wanneer je geld van ons terugkrijgt.
Wanneer je met creditcard betaalt, sturen we je creditcardgegevens vanuit onze beveiligde omgeving rechtstreeks naar Mollie. Zij voeren onze creditcardbetalingen uit en controleren of er geen fraude wordt gepleegd . Hierbij krijgen we jouw creditcardgegevens niet te zien, Mollie vertelt ons alleen of je betaling is gelukt. Of niet.
IP-adres In een winkel herkennen we je aan je mooie ogen en je eerlijke gezicht, op internet kijken we naar je IP-adres. Door je IP-adres te onthouden, zorgen we meteen dat niemand anders gebruikmaakt van je 'Adore account'.
E-mailadres Je krijgt een e-mail over je bestelling, factuur en de producten die je bij ons hebt gekocht. Aanbiedingen, kortingscodes en nieuwsbrieven, die krijg je ook per e-mail. Als je daarvoor toestemming hebt gegeven. Ontvang je liever geen nieuwsbrieven en aanbiedingen meer? Je uitschrijven is zo gepiept via je account of met de link onderaan de nieuwsbrief zelf.

Verder gebruiken we jouw gegevens voor het volgende:

Klantenservice Je kunt met ons bellen, mailen, twitteren en facebooken. Om te zorgen dat je verhaal niet twee keer verteld hoeft te worden, onthouden we het. Oké, in sommige gevallen lekker ouderwets met behulp van een notitie, want wij zijn stiekem ook maar mensen.
Account In je 'Adore-account' staan jouw persoonlijke gegevens. Naam, aflever- en factuuradres, telefoonnummer en inloggegevens. Handig, dan hoef je deze gegevens niet elke keer opnieuw in te voeren. We bewaren ook gegevens over je eerdere bestellingen. Dan kunnen we je sneller helpen. En kun jij terugzien wat je eerder hebt bestelt. Je haak patronen blijven bijvoorbeeld ook bewaard in je Account.
Nieuwsbrieven Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief. Deze instelling wordt bewaard in je account. Zodat als je de nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen we dat ook niet doen.
Reviews Je kunt andere klanten helpen met jouw review. Door je ervaringen te delen, geef je anderen een nóg beter beeld van een product of onze service. We doen erg ons best om goede service te geven en vinden het leuk als je een beetje opschept over ons. het is niet nodig maar een schouderklopje krijgen is altijd leuk en motiverend.
Verbetering We doen alles voor een blije klant, maar we zien niet altijd of dat lukt. Misschien kon het eigenlijk veel beter. Om te checken of de missie is geslaagd, vragen we je soms om je mening met ons te delen.
Acties Natuurlijk laat je je naam en e-mailadres achter als je meedoet aan een Adore-actie. Je hoort dan van ons of je gewonnen hebt. We kunnen het je alleen laten weten of je gewonnen hebt als we die gegevens hebben
Advies op maat Je las het al: we maken je graag blij. Daarom leren we je graag goed kennen. Als je onze webwinkel bezoekt, ons liked op Facebook, of iets bij ons bestelt, onthouden we wat je nodig hebt. Wij doen het zoekwerk en helpen je met mooie goed geprijsde aanbiedingen, bijvoorbeeld per mail. We gebruiken je gegevens ook om onze sites te verbeteren. We maken hierbij gebruik van cookies.
Fraudepreventie Het liefst vertrouwen we alles en iedereen. Maar helaas is dat niet mogelijk. Soms moeten we klantgegevens gebruiken om fraude te onderzoeken, te voorkomen en tegen te gaan. En als je je echt héél verdacht maakt, moeten we je gegevens doorgeven aan overheidsinstanties. Geen gekke dingen doen dus, we willen graag vrienden blijven.

terug naar de Adore.nl - klantenservice pagina


Recente Blog Berichten