Menu
0528-851304
Ma t/m Vrij 10:00 tot 16:00

Levertijden en bezorging

We zijn niet zo'n moeilijk bedrijf. Wij houden namelijk van makkelijk en gemak voor de klant. Op de achtergrond gebeurd er heel veel met jouw bestelling maar voor jouw hebben we het zo makkelijk als mogelijk gehouden.

Wat zijn de kosten

Voor verzending binnen Nederland zijn de Verzendkosten €4,95.
Bestel je voor meer dan €60,- dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. En is verzending gratis.

Wat zijn de levertijden?

Binnen Nederland proberen we altijd binnen 1 werkdag te leveren.

Alles hangt uiteraard af van de snelheid van de Post en heel soms kunnen er vertragingen oplopen door bijvoorbeeld vakantieperiodes, feestdagen of ijzel en kou.

Bezorgen of Afhalen

Tijdens het afrekenen kun je bij de Verzendmethode kiezen of je je Bestelling wilt laten afleveren bij jou thuis of je kunt ervoor kiezen om het op een afhaalpunt te laten afleveren.

Dit laatste heeft als voordeel dat je in sommige gebieden in Nederland je Bestelling 's avonds of 's morgens vroeg kunt ophalen. Niet elke Bestelling past door de brievenbus dus via deze service verzeker je jezelf er ook van dat je je Bestelling snel in huis hebt.

Verzending naar een Postbus is helaas niet mogelijk. Zorg er dus voor, om vertraging van jouw Bestelling te voorkomen, dat je voor een huisadres kiest of dat je je bestelling laat bezorgen bij een afhaalpunt.

terug naar de Adore.nl - klantenservice pagina


Recente Blog Berichten